Κρήτη – Στο αυτόφωρο 52χρονος που χτύπησε την 14χρονη κόρη του με ξύλινη κουτάλα
Ο 52χρονος πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου
Καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το σχολείο και αυτό φέρεται να πυροδότησε την έντονη αντίδραση του πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε την 14χρονη μαθήτρια με ξύλινη κουτάλα στο κεφάλι και στα πόδια.
Η ανήλικη μετά το περιστατικό στο σπίτι τους, έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα, περπάτησε γύρω στα τρία χιλιόμετρα και κατέφυγε σε φιλικό σπίτι. Οι άνθρωποι όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, σκέφτηκαν να καλέσουν το Χαμόγελο του Παιδιού και την Αστυνομία.
Σύμφωνα με το cretalive, ο 52χρονος πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, ωστόσο στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη κόρη του στον χώρο της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη.
Το κορίτσι είχε σχολάσει από το σχολείο και αντί να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι, κατέβηκε στο κέντρο της πόλης με μία φίλη για βόλτα. Για το επίμαχο περιστατικό με τον πατέρα της φέρεται να κατέθεσε ότι φοβήθηκε για την ζωή της καθώς είναι επιθετικός γενικά.
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η Κύπρος και ποιες χώρες διαγωνίζονται
- Kythira pass – Chios pass: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τα Voucher 250 και 300 ευρώ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 54χρονου – Δεν έχει εντοπιστεί η σορός στον Λουδία
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη
- Σι σε Τραμπ: Κακοί χειρισμοί στο θέμα της Ταϊβάν μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση – Το Ιράν και τα άλλα θέματα στην ατζέντα



