Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Οργή μετά τις αποκαλύψεις για «revenge porn» - Οι καταγγελίες και η απομάκρυνση από το Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Οργή μετά τις αποκαλύψεις για «revenge porn» – Οι καταγγελίες και η απομάκρυνση από το Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης, ξεκίνησε την εκπομπή ανακοινώνοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα». Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη θέλησή της.

Η είδηση για την εμπλοκή του παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», σε υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού, έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Δευτέρας, με συζητήσεις και επικρίσεις στα social media, και επιβεβαιώθηκε χθες βράδυ, όταν η εκπομπή βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο Αντώνης Κανάκης, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη θλίψη του, ξεκίνησε την εκπομπή ανακοινώνοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα».

Μάλιστα ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία στα social media, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού υλικού γυμνές φωτογραφίες της χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, που ξεκίνησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στο Instagram και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα στην ανάρτηση αναφέρεται ότι ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν κατέβασε τα βίντεο, όταν του έγινε μήνυση από την κοπέλα, αλλά ανέβασε και άλλα στο διαδίκτυο, ενώ μάλιστα ο ίδιος βρισκόταν σε νέα σχέση.

Μάλιστα, μετά από την κοινοποίηση της συγκεκριμένης μαρτυρίας, ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του ίδιου ατόμου, κατηγορώντας τον για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

 Κανάκης : Νιώθουμε προδομένοι

Μετά τις αποκαλύψεις, για τον στενό συνεργάτη του,  που προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων, ο Αντώνης Κανάκης στο ξεκίνημα της χθεσινής εκπομπής εμφανίστηκε θλιμμένος αλλά και οργισμένος, «αδειάζοντας» τον επί χρόνια συνεργάτη του και μιλώντας για προδοσία, καθώς τον κατηγόρησε για το ότι δεν είχε ενημερώσει την εκπομπή από την αρχή της όλης ιστορίας.

Ο ίδιος εξέφρασε και την αμέριστη συμπαράσταση των συντελεστών της εκπομπής στην γυναίκα που έκανε την καταγγελία, με την έναρξη της εκπομπής να κάνει τον γύρο του ίντερνετ.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

«Τι εκπομπή να κάνουμε» αναρωτήθηκε στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια έδωσε διαφημίσεις, προκειμένου να καταφέρουν να ηρεμήσουν οι παρουσιαστές και να προχωρήσουν με την εκπομπή.

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια και οι Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, επαναλαμβάνοντας ότι οι άνθρωποι της εκπομπής δεν γνώριζαν τίποτα και αντέδρασαν άμεσα, μόλις πληροφορήθηκαν την καταγγελία και την υπόθεση. Εξέφρασαν επίσης τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn».

Περιττό να τονιστεί πως το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήδη έχει αφαιρεθεί από τους τίτλους αρχής, όπου εμφανίζονται οι συντελεστές της εκπομπής.

Τελειώνει το Ράδιο Αρβύλα;

Στον απόηχο των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για το ίδιο το Ράδιο Αρβύλα. Κι αυτό διότι η εκπομπή ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς ξεκίνησε. Δηλαδή σε φορτισμένο κλίμα και με τον Αντώνη Κανάκη να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της εκπομπής είπε ότι «είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Ήταν σαφές άλλωστε ότι σήμερα έκαναν την εκπομπή τους χωρίς καθόλου όρεξη…

Μάλιστα, πολλές φορές ο Κανάκης «πέρασε» νούμερα της αντίστροφης μέτρησης με τα βίντεο για να ολοκληρώσει την εκπομπή και επίσης δεν έκαναν πολλά σχόλια μετά τα βίντεο.

Αυτήν την εβδομάδα ούτως ή άλλως σταματάει η εκπομπή -όπως και το «Βινύλιο»- για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται από το νέο έτος.

«Έχουμε θυμό»

Πιο συγκεκριμένα, στο φινάλε της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε:

«Ζητούμε την κατανόησή σας για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάσαμε την εκπομπή, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι το διασκεδάζουμε. Είπαμε ό, τι είχαμε να πούμε. Εκφράζουμε τη λύπη μας, πρώτα από όλα για το κορίτσι και την εμπειρία που βίωσε. Από εκεί και πέρα εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να βγούμε στον αέρα για να βρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη θέση και για αυτό κι έχουμε έναν θυμό μέσα μας.

Είναι μια απόφαση που δεν έχει παρθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βγούμε και θα βγούμε κανονικά, θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή εγώ τέτοια εκπομπή σαν τη σημερινή δεν μπορώ να παρουσιάζω και δεν έχω και καμία διάθεση να την υποστηρίξω» είπε συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης.

Και συνέχισε: «Αυτή η εβδομάδα εκπομπών που ξεκίνησε, θα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα ήταν αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχαμε συνεννοηθεί όπως κάθε χρόνο να την αφιερώσουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους που είναι συγκλονιστικό. Χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών, το κράτος δεν το χρηματοδοτεί. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια, οι άνθρωποι φροντίζουν τα παιδιά. Φροντίζουν παιδιά δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Αν είναι να βγει κάτι από τη σημερινή εκπομπή που να είναι όμορφο, αν έχετε καταλάβει τη θέση που έχουμε βρεθεί, είμαστε φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου να καλέσετε και να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού», πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024