Ρεάλ – Με Μπενζεμά στο ντέρμπι με την Ατλέτικο
Ο Καρίμ Μπενζεμά ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και έτσι θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο(12/12, 22.00).
Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή το βράδυ(22.00) στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της La Liga. Το συγκεκριμένο ντέρμπι βρίσκει τις δύο ομάδες σε διψήφια διαφορά μιας και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο +10 από την μισητή συμπολίτισσα.
Έτσι οι μερέχγες θέλουν την νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης ώστε να χαθούν στο… βάθος της βαθμολογίας και να γίνουν το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Την προσπάθεια της Ρεάλ αναμένεται να ενισχύσει το αστέρι και αρχηγός της ομάδας Καρίμ Μπενζεμά.
Ο 33χρονος φορ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το παιχνίδι κόντρα στην Σοσιεδάδ, προπονήθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου και τέθηκε στην διάθεση του 62χρονου Ιταλού τεχνικού εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τους «ροχιμπλάνκος».
Karim Benzema training ahead of the Madrid derby pic.twitter.com/fnMZ4cYpeX
— Alex Kirkland (@alexkirkland) December 11, 2021
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι «Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»
- Το μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου: «Μία μάνα νίκησε τη Χρυσή Αυγή, φανταστείτε 57 μάνες τι μπορούν να κάνουν»


