Δημήτρης Μακαλιάς – Δάκρυσε στον «αέρα» της εκπομπής
Ο Δημήτρης Μακαλιάς, συγκινήθηκε με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή στην Αννίτα Πάνια όπου αναφέρεται στην κόρη του.
Ο Λευτέρης Πανταζής θα βρεθεί στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και θα προχωρήσει σε μία συγκινητική κατάθεση ψυχής. Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε, το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», κάτι που έκανε τον Δημήτρη Μακαλιά να «λυγίζει».
Η περιγραφή που σοκάρει
«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.
«Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», είπε συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, και η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλώντας τον «Μάρθα Βούρτση» προσπάθησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα. «Τι να πω τώρα… Να λες τώρα ότι έχουν φτάσει ένα βήμα πριν ρίξουν το παιδί», σχολίασε συγκινημένος ο Δημήτρης Μακαλιάς.
Δείτε το βίντεο
- Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-1: Νίκη μετά από 3.5 μήνες!
- Επίθεση στο Ιράν: Γιατί ο στρατός του Χαμενεϊ έκανε τον Τραμπ να το ξανασκεφτεί
- Προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό – Έρχεται «κανονικός χειμώνας, όπως παλιά»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 2-0: Νίκη «ανάσα» οι Μαδρλιένοι αλλά και λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ, Βινίσιους! (vid)
- Από ποιους «τρέχει» η Λόρα; – Τι οδήγησε την 16χρονη στη φυγή και οι άκρως προσεκτικές κινήσεις της
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος



