
Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 4.943 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία
Μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είναι και σήμερα, Δευτέρα, τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, με τις μολύνσεις στη χώρα μας να βρίσκονται κάτω από τις 5.000.
Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4.943 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Για πολλοστή φορά – παρά τον χαμηλό αριθμό κρουσμάτων- η Αττική καταγράφει τετραψήφιους αριθμούς μολύνσεων, ενώ σήμερα η Θεσσαλονίκη παραμένει… σε τριψήφιο αριθμό. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.386 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 708.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 1.386 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 411 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Την ίδια στιγμή, εκτός της Θεσσαλονίκης, ακόμα πέντε περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Τέλος, 86 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Δείτε αναλυτικά:
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Αποκωδικοποιεί τα κρίσιμα δεδομένα της προεκλογικής περιόδου που ξεκινά
- Όλυμπος: Αγνοείται Ισπανός ορειβάτης – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του
- Πέθανε η ιδρυτική διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Άννα Καφέτση
- Εγκαίνια της νέας Αριστοτελείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο δημος Αμπελοκηπων-Μενεμένης
- Global Sumud Flotilla: Απελευθερώθηκαν όλοι οι ακτιβιστές – Το Ισραήλ ξεκίνησε τις απελάσεις



