Πάτρα – Γέννησε γυναίκα με κοροναϊό – Καλά στην υγεία τους και εκείνη και το μωρό
Η γυναίκα ήταν θετική στον κοροναϊό και νοσηλευόταν έγκυος στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα.
Αίσιο τέλος είχε ο τοκετός μιας γυναίκας με κοροναϊό στην Πάτρα, καθώς μπόρεσε να γεννήσει με απόλυτη ασφάλεια μετά από καισαρική τομή και να δώσει ζωή σε ένα υγιέστατο αγοράκι.
Η γυναίκα ήταν θετική στον κοροναϊό και νοσηλευόταν έγκυος στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το gnomip.gr, τα έμπειρα χέρια του διευθυντή της μαιευτικής κλινικής, Κωνσταντίνου Σκουρλά επέτρεψαν στη γυναίκα να γίνει μητέρα μετά από καισαρική τομή, στην 38η εβδομάδα κύησης.
Τόσο η νέα μητέρα όσο και το μωρό της, χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα, σημειώνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η ιατρική ομάδα της Μαιευτικής Κλινικής διαχειρίζεται τέτοιο περιστατικό στη διάρκεια της πανδημίας με αίσιο αποτέλεσμα για την μητέρα και το μωρό της.
- Η ιδιαίτερη απάντηση του Μπλόσομγκεϊμ για τον Ολυμπιακό (pic)
- O Σεμπάστιαν Μπαχ ζητά συγγνώμη από την Κριστίνα Άπλγκεϊτ
- ΕΝΦΙΑ: Αναρτώνται σήμερα τα εκκαθαριστικά στην ΑΑΔΕ
- Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ψάχνουν εντός έδρας τρίποντο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Κύριες συντάξεις μέσα σε έναν μήνα – Πώς θα μειωθεί δραστικά ο χρόνος έκδοσης
- Κοντράρεται με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός – Ο Παναθηναϊκός «μάχεται» με την ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση





