
Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού – Μοιράζονται συναισθήματα αλλά και ίδια…ρούχα
Χαμηλών τόνων και οι δύο όσο αφορά στην προσωπική τους ζωή δεν δίνουν δικαιώματα
Ο coach του Greece’s Next Top Model Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη, εκτός από τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, μοιράζονται και τα ίδια ρούχα.
Χαμηλών τόνων και οι δύο όσο αφορά στην προσωπική τους ζωή δεν δίνουν δικαιώματα, ούτε επιδιώκουν κοινές εμφανίσεις on camera. Αυτή τη φορά μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες φωτογραφίες όπου εμφανίζονται με matchy-matchy look.
Και οι δύο τους επέλεξαν να φορέσουν τα ίδια ρούχα και να φωτογραφηθούν. Στην ανάρτηση του ο Γιώργος Καράβας ποζάρει αγκαλιά με την Ραφαέλα Ψαρρού ενώ έχουν επιλέξει να φορέσουν το ίδιο πλεκτό πουλόβερ. Στη λεζάντα, ο coach του Greece’s Next Top Model έγραψε: «Το να μοιράζεσαι είναι πάντα στη μόδα. Συναισθήματα, αγάπη, στιγμές, αναμνήσεις.. εμείς φέτος μοιραζόμαστε και την αγάπη μας για τη μόδα».
Δείτε την ανάρτηση
- Στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης ο Δένδιας – «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού»
- Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία στην Κύπρο: Μάχη για απεγκλωβισμό ατόμου – Τρείς τραυματίες
- Γεροξεκούτης, παλιάτσος, «απολύεσαι!»: 12 φορές που οι παγκόσμιοι ηγέτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τραμπ
- Από τη σούβλα στο story – Το Πάσχα στην εποχή των social media
- Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ για το Μουντιάλ του 2022: «Ήταν σαν να είχα πεθάνει…»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Χέρι -χέρι στη Μύκονο ανταλλάσσουν φιλιά




