Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Κόνι Μεταξά βάζει ξανά φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα - Μοναδική εμφάνιση στο Shamone

H Κόνι Μεταξά βάζει ξανά φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα – Μοναδική εμφάνιση στο Shamone

Απόψε, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, η Κόνι Μεταξά εμφανίζεται στο Shamone, για ένα non stop πάρτυ με πολλές εκπλήξεις, που αλλάζει τη νυχτερινή διασκέδαση

Η Κόνι Μεταξά επιστρέφει και βάζει φωτιά στις νύχτες της Αθήνας.

Απόψε, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, η Κόνι Μεταξά εμφανίζεται στο Shamone, για ένα non stop πάρτυ με πολλές εκπλήξεις, που αλλάζει τη νυχτερινή διασκέδαση.

O ανανεωμένος χώρος του Shamone, στην Κωνσταντινουπόλεως 46 στο Γκάζι, είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί, αλλάζοντας τα δεδομένα στις νύχτες της Αθήνας.

Η πανέμορφη performer Κόνι Μεταξά θα ανέβει στη σκηνή, με σκοπό να ανεβάσει τη διάθεση των παρευρισκόμενων.

Μάλιστα, στο Ιnstagram του νυχτερινού κέντρου υπάρχει σχετική ανακοίνωση. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε μετά από καιρό την Κόνι Μεταξά στο stage μας» αναγράφεται στη λεζάντα του post.

Shamone Club – Τοποθεσία: Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
Τηλέφωνο Kρατήσεων: 210 34 50 144

Ποια είναι η Κόνι Μεταξά

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά.

Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνοβρετανικό σχολείο «Campion» και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και μιούζικαλ στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε «Κόνι Μεταξά» διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί.

Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Κόνι Πανταζή, αγγλικά: Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2014, συμμετέχοντας στη σειρά του MEGA, «Μοντέρνα Οικογένεια», όπου υποδύθηκε την κόρη των Κώστα Κόκλα και Ζέτας Δούκα.

Το 2015, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι «Feel The Music» με τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music και παράλληλα, ξεκίνησε live εμφανίσεις στο Gialino Music Theater μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή. Το 2015 επίσης συμμετείχε στο cabaret show «Εδώ και Τώρα». Το 2016, συνεργάστηκε με τους Arva, Issoropistis, Koba & P.L. για το τραγούδι «Risko».

Το 2017, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ελληνικό σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το τραγούδι «Sha La La» μαζί με την Josephine.

Το τραγούδι αυτό αποτελεί επανεκτέλεση του τραγουδιού «Κι όλο χάλαγε τ’ αμάξι» του Νότη Χριστοδούλου. Τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο, με την παράσταση «Πετάει Πετάει» στο Θέατρο Χυτήριο ενώ έκανε και ζωντανές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο BOX Athens με τους Melisses, Τάμτα, DJ Young & Animando.

Το 2018, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Έγκλημα και Πάθος» καθώς και στην κινηματογραφική ταινία «Μαζί Τα Φάγαμε». Το 2019 έκανε ζωντανές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards όπου ερμήνευσε μαζί με τις Ιλένια Ουίλιαμς και Stefania μια διασκευή του ισπανικού τραγουδιού «Con Calma» και κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πάω» με την Ήβη Αδάμου από την δισκογραφική εταιρία Panik Records.

Τη χειμερινή σεζόν 2019-2020 έκανε ζωντανές εμφανίσεις στο Fantasia Live με τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Stan, Ήβη Αδάμου και Animando. Το 2020 κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Kamikaze», «Bye Bye» (με τον Gameboy) και «Μόνο Πάγο» (με τον Τάσο Ξιαρχό) ενώ συμμετείχε και ως διαγωνιζόμενη (προπονήτρια του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό) στο μουσικό σόου «Just the 2 Of Us».

Τη σεζόν 2020-2021 συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά. Το 2021, ήταν παρουσιάστρια στα backstage των Mad Video Music Awards,συμμετείχε μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό στα Madwalk όπου ερμήνευσαν το τραγούδι Roses – Born to Die και κυκλοφόρησε δύο τραγούδια: το «Aye Aye» και το «ΑΜΑΝ».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024