Θεσσαλονίκη – Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες έξω από το Βασιλούδι
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα λίγο πριν την είσοδο στο Βασιλούδι, με αποτέλεσμα το ένα όχημα να ανατραπεί και να βγει εκτός δρόμου.
Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψους του χωριού Βασιλούδι.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα λίγο πριν την είσοδο στο Βασιλούδι, με αποτέλεσμα το ένα όχημα να ανατραπεί και να βγει εκτός δρόμου.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, προκειμένου να απεγκλωβίσουν ένα άτομο.
Στο σημείο επίσης βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 19:00 και ερευνώνται τα αίτια.
- Ναρκισσιστής, παράφρων ή αφοσιωμένος εραστής; Το αίνιγμα του κοινωνικού παρία Χίθκλιφ στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»
- Ο παθιασμένος έρωτας είναι πιο σπάνιος από όσο πιστεύουμε
- Το «μπουμ» των micro-weddings
- Η κλιματική μετανάστευση είναι εδώ – Από τον Παγκόσμιο Νότο στα φονικά περάσματα της Μεσογείου
- Δεν βλέπουν να βγαίνει στην κυβέρνηση η επιχείρηση αλλαγής ατζέντας «γαλάζιες» φωνές
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το άρθρο 298 στο ν. Δένδια ανοίγει τη συζήτηση περί ελληνικής ιθαγένειας





