Τόρες – Δίνει 50 εκατ. η Μπαρτσελόνα στη Σίτι
H μετακίνηση του Φεράν Τόρες από την Σίτι στη Μπαρτσελόνα θα φτάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και η Βαλένθια θα πάρει ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Φεράν Τόρες αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι με προορισμό την Μπαρτσελόνα του Τσάβι.
Ο Ισπανός επιθετικός δεν πήρε από τον Πεπ Γκουαρντιόλα τις ανάλογες ευκαιρίες όσο διάστημα αγωνίζεται στην Σίτι και έτσι από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.
Με τη φανέλα του συλλόγου του Μάντσεστερ ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει 43 συμμετοχές με 16 τέρματα και έχει 4 ασίστ. Σε επίπεδο Premier League έχει 28 εμφανίσεις, ενώ, απουσιάζει από τα μέσα του Οκτώβρη με τραυματισμό.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Tύπος το ποσό της μεταγραφής του θα ξεπεράσει για λίγο τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης που εξασφαλίζει η Βαλένθια μετά τη συμφωνία που είχε κάνει με τη Σίτι το καλοκαίρι του 2020.
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές



