
Ρωσία – Έξι οι νεκροί από το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο
Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρωσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ανθρακωρυχείο με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται
Ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί από το δυστύχημα που συνέβη, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σήμερα σε ανθρακωρυχείο της Λιστβγιαζνάγια στην περιφέρεια του Κεμέροβο στην Σιβηρία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, Σεργκέι Τσιβίλεφ, αφού τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
«Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα 285 ανθρακωρύχοι βρίσκονταν μέσα στο ορυχείο, 237 έχουν ανέβει στην επιφάνεια. Σαράντα εννέα άνθρωποι παραμένουν μέσα στο ορυχείο, ενώ 6 βρέθηκαν νεκροί», διευκρινίζει ο κυβερνήτης στον λογαριασμό του στο Telegram.
Χωρίς επικοινωνία οι εγκλωβισμένοι
Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ νωρίτερα οι υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών έκαναν λόγο για φωτιά που ξέσπασε μέσα στο ανθρακωρυχείο.
Σύμφωνα με τον Τσιβίλεφ, έχει χαθεί η επικοινωνία με αυτούς που έχουν παγιδευτεί μέσα στο ορυχείο.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο κλονίζουν την εκεχειρία – Ανοησία να την παραβιάσετε λένε οι ΗΠΑ στο Ιράν
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
- Απεργούν στις 24 Απριλίου οι εργαζόμενοι στους δήμους – Τα αιτήματά τους
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη

