
Θεσσαλονίκη – Έκλεψαν 78 ηλεκτρικά δίκυκλα και πατίνια από επιχείρηση – 60.000 ευρώ η ζημιά
Τρεις συλλήψεις
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 78 ηλεκτρικά μοτοποδήλατα, πατίνια και ποδήλατα, όπως επίσης δέκα ηλεκτρικές μπαταρίες, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ, κατηγορούνται ότι έκλεψαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, από επιχείρηση στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Η κλοπή φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν οι δράστες «τρύπωσαν» στην επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στον Εύοσμο.
Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών παραπάνω ατόμων.
Συνελήφθησαν τελικά σε οικισμό Ρομά, στην περιοχή του Ευόσμου, όπου διαμένουν, ενώ σε έρευνες τόσο στα σπίτια τους όσο και στη γύρω περιοχή βρέθηκαν 28 από τα κλεμμένα ηλεκτρικά οχήματα και μία μπαταρία που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Τι είναι χειρότερο: Να σου κλέψει η AI τη δουλειά ή να γίνει το αφεντικό σου;
- Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα παραμονής με Μακέντα
- Σοκ στο NBA: Πέθανε ο σέντερ του Μέμφις, Μπράντον Κλαρκ στα 29 του χρόνια
- Brain regain: Η πραγματικότητα πίσω από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-3: Πρώτος και καλύτερος στα πλέι άουτ
- Κάτω Τιθορέα: Δίωξη για πέντε κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας στους οκτώ συλληφθέντες για τη ληστεία

