Σάντρα Βουτσά – Το θέμα το έχω με την συγκεκριμένη κυρία και θα το λύσουμε στο δικαστήριο
«Τις αδελφές μου δεν τις έχω εμπλέξει σε αυτή την ιστορία καθόλου», τονίζει
Για τον θάνατο του πατέρα της και τη δικαστική μάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του, μίλησε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα.
«Θα προχωρήσουμε νομικά, με τον δικηγόρο μου Βασίλη Καπερνάρο. Τις αδελφές μου δεν τις έχω εμπλέξει σε αυτή την ιστορία καθόλου. Ακόμα και να θέλουν να πάρουν το μέρος μου, δεν θα τις βάλω εγώ σε αυτή τη θέση. Εγώ το θέμα το έχω με την συγκεκριμένη κυρία και θα το λύσουμε στο δικαστήριο», είπε στην κάμερα του Happy Day.
«Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και ακόμα σκέφτομαι να τον πάρω τηλέφωνο. Δεν τον έχω δει καθόλου στον ύπνο μου και μου φαίνεται περίεργο», πρόσθεσε.
Για την απώλεια της μητέρας της, ανέφερε: «Αυτό που μπορώ να σου πω με μεγάλη σιγουριά είναι ότι όταν πεθαίνει η μάνα σου, είναι κάτι άλλο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε ότι κόβεται ο ομφάλιος λώρος. Σαν αρχέγονο ένστικτο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω».
Θυμίζουμε ότι η διαμάχη έχει ξεσπάσει, με φόντο πίνακες μεγάλης αξίας που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός
- Μεξικό: Νεκροί τουλάχιστον 5 από τους 10 εργαζόμενους καναδικής εταιρείας που είχαν απαχθεί
- Πως η Ρωσία δίνει προτεραιότητα εναντίον των χειριστών drone και σε επιθέσεις στα μετόπισθεν βγαίνοντας κερδισμένη
- Δυτική Οχθη: Ο Τραμπ αντιτίθεται στην προσάρτησή της στο Ισραήλ
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα

