Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπάνιο κλικ - Έρρικα Μπρόγιερ και Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο στα 60ς

Σπάνιο κλικ – Έρρικα Μπρόγιερ και Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο στα 60ς

Συγκινεί φωτογραφία από το παρελθόν

Η Έρρικα Μπρόγιερ και ο Κώστας Βουτσάς έζησαν έναν σπάνιο έρωτα και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Σάντρα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1965 και χώρισε 6 χρόνια μετά.

Μια φωτογραφία από τότε που ήταν ζευγάρι είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφία από τα 60s διαβάζουμε:

«The couple: Ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγιερ υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε στα «Αστέρια» της Γλυφάδας το 1962 στα γυρίσματα της ταινίας «Η Αθήνα την νύχτα». Δύο χρόνια αργότερα συναντήθηκαν ξανά στην πρεμιέρα της ταινίας «Τα 201 καναρίνια» και στο πάρτι που ακολούθησε στο σπίτι του παραγωγού Τζειμς Πάρις και από τότε έγιναν αχώριστοι. Παντρεύτηκαν το 1965, απέκτησαν μια κόρη, την Σάντρα Βουτσά, όμως έξι χρόνια αργότερα ο γάμος έλαβε τέλος. Η αγάπη και η εκτίμηση ανάμεσα τους παρόλα αυτά κράτησε στο χρόνο. Και-μοιραία σύμπτωση- έφυγαν και οι δυο από τη ζωή ξαφνικά, με διαφορά λίγων μηνών στις αρχές του 2020».

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την όμορφη και στιλάτη Ερρικα Μπρόγιερ να φοράει ένα λεοπάρ παλτό με δερμάτινη ζώνη στη μέση και δίπλα της ο χαμογελαστός Κώστας Βουτσάς.

Δείτε την ανάρτηση

Σχέση αγάπης

«Γνωριστήκαμε στα «201 καναρίνια». Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας καθόταν πίσω μου και στο διάλειμμα έκανε χιούμορ λέγοντάς μου «πώς και δεν έχεις πάρει το Οσκαρ ακόμα;» Μετά την εκδήλωση πήγαμε στο σπίτι του παραγωγού του φιλμ Τζέιμς Πάρις, όπου έκανε ένα μικρό πάρτι. Εκεί γνωριστήκαμε και μιλήσαμε για πρώτη φορά. Νωρίτερα, βέβαια, τον είχα δει που ερχόταν στα Αστέρια με κοπέλες και χόρευε. Ολο κοντά μου βρισκόταν! Στη συνέχεια δουλέψαμε εμείς στο Βέμπο κι εκείνος απέναντι σε ένα θέατρο που λεγόταν «του Σαμαρτζή». Πήγαινα εγώ εκεί στα διαλείμματά μας, ερχόταν εκείνος σ’ εμένα στο δικό του και κάπως έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο» έχει αναφέρει η ίδια.

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού ήρθε δύο χρόνια αργότερα. Η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν ο πρώτος γάμος του Κώστα Βουτσά με τον οποίο απέκτησε την κόρη της Σάντρα, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολλά χρόνια. «Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε «Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται». Τουλάχιστον, ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε” έχει δηλώσει παλιότερα η Έρρικα Μπρόγιερ.

Μπορεί το ζευγάρι να μην έμεινε για πολύ μαζί ωστόσο είχαν μέχρι το τέλος μια σχέση αγάπης. «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε» είχε πει η ίδια.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024