
Βρετανία – Ο πρόεδρος της Βουλής κατσαδιάζει τον Τζόνσον – «Κάτσε κάτω, εδώ κουμάντο κάνω εγώ»
Μία ακόμα επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων στην Βρετανία με πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο του Σώματος και τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον
Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία έγινε έξαλλος με τον Μπόρις Τζόνσον που διέκοπτε τη διαδικασία και του έβαλε τις φωνές, υπενθυμίζοντάς του ποιος «κάνει κουμάντο» στην αίθουσα.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ και εν μέσω «φασαρίας» από τους βουλευτές, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Λίντσεϊ Χόιλ παρενέβη, ζητώντας επανηλειμμένα από τον Τζόνσον να μην κάνει ερωτήσεις στον Στάρμερ.
«Κάτσε κάτω»
Καθώς δεν εισακούστηκε, ο Χόιλ «ανέβασε τους τόνους» και απευθυνόμενος στον Μπόρις Τζόνσον τόνισε: «Πρωθυπουργέ! Καθήστε κάτω! Δεν πρόκειται να με αμφισβητήσετε, μπορεί να είστε ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, αλλά εδώ μέσα κουμάντο κάνω εγώ».
«Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και όλοι παίζουμε σύμφωνα με τους κανόνες, έτσι δεν είναι; Και σεβόμαστε τη Βουλή, άρα ας τη σεβαστούμε», πρόσθεσε αργότερα.
- Fitch: Ισχυρές οι αντοχές της Ελλάδας – Ποιο είναι το «αγκάθι»
- Οι 25 πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια – Οι τρεις σημαντικές παγκόσμιες αλλαγές
- Πίσω ολοταχώς στην ΕΠΟ: Στον αέρα η παραμονή Λανουά, φρένο στους νέους πίνακες διαιτητών
- «Η γη της ελιάς»: Ο Κωνσταντίνος διεκδικεί την Αιμιλία – Διαλύεται η Ισμήνη
- «Η οικογένεια ήξερε»: Κληρονόμος επιφανούς οικογένειας στην Ταϊλάνδη κατηγόρησε τον αδελφό του για σεξουαλική κακοποίηση
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ άνοιξε πυρ εναντίον 2 σκαφών που μετέχουν στον στολίσκο για τη Γάζα – Δείτε βίντεο




