Λαλά – «Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ»
Ο Γάλλος μίλησε για τη νίκη επί του Ιωνικού και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στο Καραϊσκάκη χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα και πηγαίνει στη διακοπή, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και τέσσερις από τον ΠΑΟΚ. Ο Κένι Λαλά μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τόνισε ότι οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα γκολ. Δυσκολευτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε.
Όταν παίζεται “σκληρό” ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Δεν ξέρω αν οι τραυματισμοί οφείλονται σε αυτό ή κάτι άλλο. Όλοι οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με τον Γκάρι έχουμε “δεθεί” πολύ και ελπίζουμε να επιστρέψει δυνατός για να μας βοηθήσει.
Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά και να πάμε να κερδίσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ σε δύο εβδομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει πως θα παίξουμε, αλλά μόνο η νίκη».
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα
- Λίβανος: Ορατός ο κίνδυνος να εφαρμοστεί σχέδιο καταστροφής, αντίστοιχο με αυτό του Ισραήλ στη Γάζα
- Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίπλα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ
- Γιορτή σήμερα 26 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Αυτός θα είναι ο φετινός MVP στο NBA





