Θηρίο για Τάσο Ξιαρχό – «Δε μου αρέσει η τόσο μεγάλη κατακραυγή»
Το Θηρίο μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό αλλά και για το δικό του πρόβλημα με την παχυσαρκία
Το Θηρίο, με το κανονικό όνομά του να είναι Κώστας Δράκουλας, είχε δημοσιεύσει τις προηγούμενες μέρες ένα μακροσκελές post με αφορμή τα χοντροφοβικά σχόλια του Τάσου Ξιαρχό. Σε αυτή την ανάρτηση είχε αναφέρει τα σημάδια που έχει αφήσει στο σώμα του η παχυσαρκία.
Ο ράπερ και tattoo artist μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για το πως έφτασε να κάνει χειρουργείο προκειμένου να μειώσει το βάρος του αλλά και τι πιστεύει σήμερα για τον Τάσο Ξιαρχό.
«Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να είμαι αδύνατος. Είχα φτάσει 238 κιλά πριν μπω στο χειρουργείο. Την τελευταία εποχή παχυσαρκίας ήμουν στο σήριαλ “Εργαζόμενη Γυναίκα” με την Ελένη Ράντου. Εκεί κατάλαβα ότι είχα ειδικές ανάγκες. Κουράστηκα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι επιβαρύνω μια κατάσταση ανθρώπων, ενός επιτελείου. Έκανα την επέμβαση και έχασα τα κιλά μου. Τείνουμε όλοι να είμαστε σκλάβοι της δημοσιότητας μέσω του Story. Υπάρχει ένα παραμύθι να χαριεντίσω και να διακωμωδήσω τους άλλους. Εκεί είναι το πρόβλημα. Αρχίζεις και έχεις μια εξάρτηση με το να προβάλλεσαι. Εγώ ό,τι έκανα δεν το έκανα για να κράξω τον Τάσο. Έγινε υποστηρικτικά σε όσους δέχονται body shaming. Δεν μου αρέσει η τόσο μεγάλη κατακραυγή, υπάρχουν άτομα που γράφουν κατάρες από κάτω για τον Τάσο», είπε χαρακτηριστικά το Θηρίο.
- Δειλή, μοιραία και άβουλη Ευρώπη
- Πώς ο Τζος Νίμπο μπορεί να βάλει… φωτιά στην αγορά της Euroleague…
- Μαρία Βοσκοπούλου: Έρωτευμένη η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου; Τι λέει με ανάρτηση της
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Λάρισα: Σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα του 95χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες




