Κοζάνη – Μάχη στη ΜΕΘ δίνει ο 49χρονος αδελφός του 39χρονου που πέθανε από κοροναϊό
Ο 49χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης
Μάχη να κρατηθεί στην ζωή -διασωληνωμένος- δίνει ο 49χρονος αδελφός του 39χρονου που εξέπνευσε από κοροναϊό στην Πτολεμαΐδα.
Ο 49χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Τα δύο αδέλφια ήταν ανεμβολίαστοι, όπως και το 95% των νοσηλευομένων με κοροναϊό σε όλα τα νοσκομεία της περιοχής.
Ο 39χρονος άντρας -αδελφός του 49χρονου- είχε νοσήσει από κοροναϊό και η κατάσταση του ήταν κρίσιμη. Άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας την περασμένη Τρίτη.
Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κοροναϊού στην Δ.Μακεδονία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άντρας με καταγωγή από οικισμό του Νομού Φλώρινας, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας από τις αρχές Οκτωβρίου.
Λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου άλλωστε, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης επΙσήμως βρίσκεται στο 4ο επιδημιολογικό επίπεδο του αυξημένου κινδύνου.
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ»
- Γιατί ο Ζοχράν Μαμντάνι επέλεξε να εμφανιστεί με ένα τζάκετ Carhartt που σχεδίασε η σύζυγός του;
- Απείλησε ο Ολυμπιακός με σουτ του Σιπιόνι (vid)
- Χιμένεθ: «H ομάδα τα έδωσε όλα, όμως η ισοπαλία στην έδρα μας δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα»
- LIVE: Γιουβέντους – Λάτσιο
- Νορβηγία: Επιφανής διπλωμάτης παραιτήθηκε λόγω των δεσμών της με τον Έπσταϊν

