Γιαννιτσά – Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross
Ο 27χρονος νοσήλευαν μαζί με ένα 16χρονο, ο οποίος και εκείνος είχε τραυματιστεί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη
Δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά, στις 17 Οκτωβρίου.
Ο 27χρονος νοσήλευαν μαζί με ένα 16χρονο, ο οποίος και εκείνος είχε τραυματιστεί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Οι άτυχοι θεατές τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κι έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και μετά σε μεταλλικό στύλο.
Ο αναβάτης, στη συνέχεια, εκτοξεύτηκε και έπεσε πάνω στον 27χρονο, ο οποίος ετοιμαζόταν να μπει στον αγώνα και δεν είχε προλάβει να βάλει το κράνος του.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφοράς τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα ο 27χρονος κατέληξε.
Βίντεο – ντοκουμέντο
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ



