Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα - Νέο ατύχημα σε αγώνες με μηχανές - Γιατί μεταφέρθηκε με σκούτερ στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Μέγαρα – Νέο ατύχημα σε αγώνες με μηχανές – Γιατί μεταφέρθηκε με σκούτερ στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Λίγες μέρες μετά από το σοβαρό ατύχημα με δύο τραυματίες στα Γιαννιτσά, ακόμα ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως με τον τραυματισμό οδηγού σε αγώνες με μηχανές

Ακόμα ένα ατύχημα σημειώθηκε σε αγώνα με μηχανές στα Μέγαρα λίγες μέρες μετά από το ατύχημα σε πίστα MotoCross στα Γιαννιτσά. Ένας από τους μοτοσικλετιστές έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, βρέθηκε στον αέρα και κατέληξε στο έδαφος τραυματισμένος. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκουτεράκι.

Ο άνδρας χτύπησε μάλιστα σοβαρά, υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του. Έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι ωστόσο όχι μόνο δεν διέκοψαν τον αγώνα, αλλά τον μετέφεραν με μηχανάκι στο κέντρο Υγείας όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο οδηγός.

Ερωτήματα για την ασφάλεια των αγώνων

Εγείρονται πολλά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των αγώνων με μηχανές για τους συμμετέχοντες, αλλά και για τους θεατές. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό παραιτήθηκε η πρόεδρος των οδηγών μοτοσυκλέτας.

Όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο αθλητής Βασίλης Στάμου από την Χαλκίδα είχε άσχημη και επικίνδυνη πτώση εντός της πίστας, ο αλυτάρχης όχι μόνο δεν σταμάτησε τον αγώνα αλλά μετέφερε (χωρίς να ξέρει την σοβαρότητα του τραυματισμού) τον αθλητή εκτός της πίστας με βεσπάκι.

Στην συνέχεια όπως αναφέρει ο ίδιος αλλά και αυτόπτες μάρτυρες στο spartanews.gr, υπήρχε άρνηση από τους διοργανωτές να τον μεταφέρουν με το ένα ασθενοφόρο που υπήρχε εκεί, διότι μάλλον αν έφευγε και αυτό το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας, ευτυχώς οι φίλοι του αθλητή επέμεναν και κατάφεραν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο 2 ώρες μετά με ασθενοφόρο που ήρθε από το Κέντρο Υγείας των Μεγάρων όπου ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε επείγον να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο , όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε 10 σπασμένα πλευρά και 2 τρύπες στα πνευμόνια.

Τι αναφέρει ο οδηγός

Ο Βασίλης Στάμου, ο οδηγός που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα μίλησε στον Alpha. «Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας. Πέρασε κάθετα την πίστα ένα βεσπάκι μαζί με το ασθενοφόρο με το γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο δίπλα μου, κατέβηκε ο γιατρός, με ρώτησε πως αισθάνομαι. Του είπα ότι πονάω πολύ στο στήθος και ανασαίνω με δυσκολία. Και μου λέει: ”Ανέβα στο βεσπάκι να σε πάει στο μποξ”.

Εκεί τα έχασα. Μου το είπε ο γιατρός και ο βοηθός αλυτάρχη που είχε το βεσπάκι. Πολύ κακώς ανέβηκα. Δεν το σκέφτηκα, δεν ξέρω πάγωσα. Έσπασα πολλά πλευρά, αλλά δύο από αυτά ήταν σπασμένα και ήταν πάρα πολύ αιχμηρά και ήταν αυτά που μου έκαναν τη ζημιά και καρφώθηκαν στον πνεύμονα. Προτίμησαν να συνεχίσουν τους αγώνες και να με κρατούν εκεί έως να επιστρέψει το ασθενοφόρο από το προηγούμενο περιστατικό».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024