Πιόλι – «Είναι η τελευταία ευκαιρία μας κόντρα στην Πόρτο»
Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε ενόψει του σημερινού αγώνα της Μίλαν με την Πόρτο (3/11, 22:00) και ξεκαθάρισε πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.
Για τη σημερινή αναμέτρηση της Μίλαν με την Πόρτο (3/11, 22:00) μίλησε ο Στέφανο Πιόλι και ξεκαθάρισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.
«Ας μην σκεφτόμαστε τα επόμενα δύο παιχνίδια, αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι η τελευταία ευκαιρία. Πιστεύουμε σε αυτό και θέλουμε να σταματήσουμε το αρνητικό σερί. Πιστεύουμε ότι μπορούμε ακόμα να φτάσουμε στους «16». Πρέπει απλά να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα.
Πάντα ήμασταν καλοί στο να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε τα προσόντα για να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Ξέρουμε τι μας περιμένει την Κυριακή, με το ντέρμπι (σ.σ. απέναντι στην Ιντερ), αλλά θα είναι μια άλλη κατάσταση», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, είναι αλήθεια, αλλά είμαστε στο μηδέν στη βαθμολογία. Έχουμε ένα παιχνίδι για να το διορθώσουμε αυτό. Στα πρώτα ματς χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Περιμένω πολλά από την ομάδα μου».
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο

