Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της 100 εκατ. ευρώ, ώστε να κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι. Όμως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα στην εως τώρα παρουσία του στους «μερένχες» με το μέλλον του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του 30χρονού τόνισε: Ποτέ στην προπονητική μου καριέρα, δεν ανάγκασα έναν παίκτη να μείνει όταν ήθελε να φύγει. Εάν ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα φύγει. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία γι΄ αυτό».
Το συμβόλαιο του Εντέν Αζάρ με την «Βασίλισσα» έχε ισχύ μέχρι το 2024, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τσέλσι και Νιούκαστλ.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.