Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κιερόν Ντάιερ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος

Ο Κιερόν Ντάιερ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος

Στην αποκάλυψη πως έχει διαγνωσθεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος προχώρησε ο παλαίμαχος άσος της Γουέστ Χαμ Κίερον Ντάιερ.

Πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές για τον άλλοτε Βρετανό χαφ των Γουεστ Χαμ και Νιούκαστλ Κίερον Ντάιερ, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια του ήπατος, την πρωτοπαθή σκληρυντική χολαγγείτιδα.

Ο παλαίμαχος Άγγλος αντιμετώπιζε προβλήματα με το συκώτι του τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο πλέον κρίνεται απαραίτητο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

«Δυστυχώς, διαγνώστηκα με μια πάθηση του ήπατος πριν από μερικά χρόνια, που θα με οδηγούσε μια μέρα στο να χρειαστώ μεταμόσχευση. Την επόμενη εβδομάδα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ορίσουν το πότε πρέπει να περάσω από αυτήν τη διαδικασία.

Παραμένω αισιόδοξος και θα ξεπεράσω αυτή τη μικρή δυσκολία. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο, τους φιλάθλους και το ευρύ κοινό για τα μηνύματα υποστήριξής τους την περασμένη εβδομάδα. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους τώρα να σεβαστούν το ιδιωτικότητά μου και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ντάιερ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024