Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 1-4 – Νίκη τετράδας για τα «Σφυριά»

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 1-4 – Νίκη τετράδας για τα «Σφυριά»

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να φύγει με το ευρύ 1-4 από την έδρα της Άστον Βίλα και να σκαρφαλώσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Νίκη με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αυτή που πέτυχε η Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στην Άστον Βίλα για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Το σύνολο του Ντείβιντ Μόγιες προηγήθηκε με το καλημέρα της αναμέτρησης (7′) με τον Μπέντζαμιν Τζόνσον να πιάνει ένα πανέμορφο σουτ με το αριστερό πόδι και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Και σαν μην έφτανε το γκολ που δέχτηκε η Βίλα είδε τον Ασλεί Γιάνγκ να μην μπορεί να συνεχίσει και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεταλέπτου να αφήνει την θέση του στον Γιάκομπ Ράμσει.

Στην συνέχεια οι «χωριάτες» ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση με τέρμα του Γουότκινς στο 34ο λεπτό. Όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα (38′) η Γούεστ Χαμ ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ με με τον αρχηγό της Ντέλκαν Ραίς να κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι αριθμητικες ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Κόνσα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους βρικόμενη πίσω στο σκορ, και αγωνιζόμενοι πια με 10 παίκτες να έχουν να ανέβουν ένα βουνό.

Στο 56ο λεπτό ο Γουότκινς λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Γουέστ Χαμ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της, με τον Φορλάνς στο 80 λεπτό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ στο 84ο λεπτό ο Λαντσίνι διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024