Νέα ήττα για την Φενέρμπαχτσε, με την πλάτη στον τοίχο ο Περέιρα (2-1)
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Φενέρμπαχτσε που έχασε με 2-1 από την Κόνιασπορ και πλέον ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο του Europa League, Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κόνιασπορ από την οποία ηττήθηκε με 2-1.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ντικμεν (3΄) και Μπαρντακσι (11΄) ενώ για τη Φενέρ μείωσε στο 84΄ ο Καβετσι. Με την Φενέρ αγωνίστηκε βασικός ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 41΄ σε τριπλή αλλαγή του Βίτορ Περέιρα.
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, ο Πορτογάλος προπονητής είναι σε πολύ δύσκολη θέση, με τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του να έχουν ήδη αρχίσει.
Ο Περέιρα χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Μπαγιντίρ (72΄ Οζέρ), Τίσεραντ, Σάλαϊ, Κιμ, Σανγκαρέ (41΄ Νόβακ), Ζάιτς, Λουίς Γκουστάβο (58΄ Γιαντας), Καντιόγλου, Πέλκα (41΄ Καβετσι), Βαλένσια, Ρόσι (41΄ Ντουρσούν
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας οι Ερυθρόλευκοι
- Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλέψαμε 177 ημέρες το 2025 για να πληρώσουμε φόρους
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social


