Λέσβος – 35 πρόσφυγες έφτασαν με φουσκωτό σε ακτή μια ανάσα από το κέντρο της Μυτιλήνης
Η φουσκωτή λέμβος με πάνω από 35 επιβαίνοντες έφτασε χωρίς να γίνει αντιληπτή σε περιοχή κυριολεκτικά μια ανάσα από το κέντρο της Μυτιλήνης κι ενώ λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται η έδρα του Κεντρικού Λιμεναρχείου.
Άφιξη φουσκωτής βάρκας με πάνω από 35 μετανάστες και πρόσφυγες χτες στην Λέσβο.
Συγκριμένα φουσκωτή λέμβος με πάνω από 35 επιβαίνοντες έφτασε χτες Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι στην πλαζ Τσαμακια χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η περιοχή είναι κυριολεκτικά μια ανάσα από το κέντρο της Μυτιλήνης κι ενώ λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται η έδρα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με τους επιβαίνοντες οι πρόσφυγες και μετανάστες στο σύνολο τους ήταν Αφρικανικής καταγωγής, εκτός από δυο (ένας Σύριος και ένας Παλαιστίνιος).
Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος ακόμα αριθμός επιβαινόντων στη βάρκα, διέφυγε προς το άλσος στα Τσαμάκια και τα τείχη του κάστρου της πόλης και αναζητείται.
Αυτή ήταν η πρώτη άφιξη βάρκας στην Λέσβο μετά από 14 ημέρες
Οι πρόσφυγες που εντοπίστηκαν από τις αρχές οδηγήθηκαν στον χώρο καραντίνας που λειτουργεί στο προσωρινό ΚΥΤ στον Καρά Τεπέ.
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο
- Κατοικίδια: Η Κομισιόν ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας για παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς
- Νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γουόρντ

