Ατύχημα σε πίστα MotoCross στα Γιαννιτσά – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τους τραυματίες, συγκινούν οι γονείς τους
Οι δύο τραυματίες έχουν διασωληνωθεί και η κατάστασή τους παραμένει κρίσιμη.
Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τους δύο νέους, έναν 27χρονο και έναν 16χρονο, που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.
Οι δύο τραυματίες έχουν διασωληνωθεί και η κατάστασή τους παραμένει κρίσιμη.
Αρχικά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο νέοι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν 16χρονος αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και φέρεται να έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολώνα.
Ο 27χρονος τραυματίας είναι πολύ γνωστός οδηγός Motocross και την ώρα του ατυχήματος έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα.
Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για τον 16χρονο οδηγό της μηχανής, αλλά και τον 60χρονο διοργανωτή του γεγονότος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.
Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών τούς άφησε ελεύθερους ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες


