Ρωσία – Συνεχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι από νοθευμένο αλκοόλ – Άλλοι 18 νεκροί
Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τα νοθευμένα ποτά στη Ρωσία.
Οι Αρχές στη Ρωσία ξεκίνησαν έρευνα σήμερα μετά τον θάνατο 18 ανθρώπων, οι οποίοι κατανάλωσαν νοθευμένο αλκοόλ στα Ουράλια. Είναι η δεύτερη τραγωδία αυτού του είδους μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων στη Ρωσία.
Στο Εκατερίνεμπουργκ η νέα τραγωδία
Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, «πολλά άτομα πούλησαν στους πολίτες ένα αλκοολούχο ποτό που ήταν επικίνδυνο για τη ζωή και την υγεία» στο Εκατερίνεμπουργκ. «Αφού ήπιαν αυτό το ποτό, 18 άνθρωποι πέθαναν», πρόσθεσε.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι. Σε βάρος τους διενεργείται έρευνα για «πώληση προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα και προκάλεσαν τον θάνατο εξ αμελείας». Το αδίκημα αυτό τιμωρείται με ποινή 10ετούς κάθειρξης στη Ρωσία.
Στις αρχές Οκτωβρίου, τουλάχιστον 36 άνθρωποι πέθαναν στην περιοχή του Όρενμπουργκ, αφού ήπιαν νοθευμένο αλκοόλ που περιείχε μεθανόλη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στα δικαστήρια Καλαμάτας για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της


