
Χανιά – Αποσπούν χρήματα στο όνομα του πρώην δημάρχου
Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του, ενημερώθηκε από πολίτες για το θέμα και τονίζει ότι ποτέ δεν ζήτησε και δεν πρόκειται να ζητήσει τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς τρίτων
Προσπάθεια εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αποσπούν χρήματα από πολίτες, καταγγέλλει ο Τάσος Βάμβουκας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενεργών Πολιτών και πρώην δήμαρχος Χανίων.
Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του, ενημερώθηκε από πολίτες για το θέμα και τονίζει ότι ποτέ δεν ζήτησε και δεν πρόκειται να ζητήσει τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς τρίτων.
Ο πρώην δήμαρχος συνιστά προσοχή σε όσους τους ζητηθεί να μην δίνουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί σχετικά το τμήμα ασφαλείας Χανίων.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Βάμβουκα:
«Όπως ενημερώθηκα από συμπολίτες μας, τις τελευταίες μέρες επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά μου προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς.
Ενημερώνω ότι ποτέ δεν ζήτησα και δεν πρόκειται να ζητήσω τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων.
Συνιστώ προσοχή σε όσους τους ζητηθεί, να μην δίνουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.
Έχει ενημερωθεί σχετικά το τμήμα ασφαλείας Χανίων και διενεργεί έρευνα».
- Άρης Betsson – ΑΕΚ 90-81: Οι Θεσσαλονικείς …ισοφάρισαν και η πρόκριση θα κριθεί στα Λιόσια
- Πόσο επικίνδυνο είναι το ξέσπασμα του ιού Έμπολα – Γιατί ο τύπος Μπουντιμπούγκιο προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία
- Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από την πεζογέφυρα της Εκτενεπόλ
- Οι πέντε (πολύτιμες) μέρες του «σκακιστή»
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Απροετοίμαστη η Wall Street για μια απότομη αύξηση ομολόγων




