Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρη Καλογιάννη - Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο - Έτσι την εγκατέλειψε ο 84χρονος οδηγός

Δημήτρη Καλογιάννη – Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο – Έτσι την εγκατέλειψε ο 84χρονος οδηγός

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δικογραφία και η οικογένεια του θύματος μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις.

Θλίψη είχε προκαλέσει ο θάνατος της Δημήτρη Καλογιάννη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί λίγο καιρό αργότερα από διερχόμενο αυτοκίνητο με τον οδηγό του να την εγκαταλείπει στη μέση του δρόμου.

Ο θανάσιμος τραυματισμός της σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην παραλιακή, ενώ πρόσφατα έγινε μάλιστα γνωστό ότι το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος άντρας ήταν ανασφάλιστο.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και λεπτομέρειες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος φέρνει στο φως το protothema.gr.

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δικογραφία και η οικογένεια του θύματος μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις.

Οι κινήσεις του δράστη

Οι πραγματογνώμονες κατάφεραν να ακτινογραφήσουν τις κινήσεις του 84χρονου οδηγού ο οποίος μετά το ατύχημα όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει τη Δημήτρη άλλα έφυγε σχεδόν δύο χιλιόμετρα μακριά, στάθμευσε το όχημα στη λεωφόρο Συγγρού κατέβηκε κάτω «ξεκόλλησε» τα απομεινάρια από τα ρούχα του θύματος που ψυχορραγούσε αβοήθητη στην άσφαλτο και τα πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Οι κινήσεις του 84χρονου:

Το protothema.gr δημοσίευσε εικόνες από κάμερες οι οποίες δείχνουν τις κινήσεις του 84χρονου.

Η έκθεση αυτοψίας

Στην έκθεση αυτοψίας της Τροχαίας, περιγράφεται με λεπτομέρειες το φρικτό συμβάν στις 05:10 το ξημέρωμα της 9ης Απριλίου. Ένα τροχαίο που αν ο ηλικιωμένος οδηγός είχε σταματήσει, ίσως σήμερα ο δύστυχος Δημήτρης Καλογιάννης να ήταν ζωντανός αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η «Δήμητρα της Λέσβου» φαίνεται πως χαροπάλευε δύο και πλέον ώρες μόνος και αβοήθητος σε κάποια άκρη της λεωφόρου Ποσειδώνος «Η υπηρεσία μας ενημερώθηκε για το τροχαίο ατύχημα την 07:15 ώρα.

Διατέθηκε βιντεοληπτικό υλικό της περιφέρειας όπου κατέγραψε μέρος της πορείας του αυτοκινήτου λίγα μέτρα πριν το συμβάν και βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενη δραστηριότητας όπου κατέγραψε την τελική θέση του αυτοκινήτου 1,5 χλμ μετά το συμβάν.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 05:08:35:09 παρατηρήθηκε το αυτοκίνητο να κινείται στην πρώτη από δεξιά λωρίδα.
  • Στις 05:08:40:04 το αυτοκίνητο ενήργησε τροχοπέδηση καθώς άναψαν τα φώτα στοπ ενώ ένα σχεδόν δευτερόλεπτο μετά στις 05:08:41:23 έσβησαν τα φώτα στοπ.
  • Στην κάμερα Camera 01 της παρακείμενης δραστηριότητας (εκτιμάται απόκλιση μιας ώρας), παρατηρήσαμε:
  • Στις 04:20:45 να κάνει την εμφάνιση του το αυτοκίνητο ενώ το εμπρός δεξί φανάρι είχε μειωμένο φωτισμό σε σχέση με το εμπρός αριστερό.
  • Στις 04:24:01 το αυτοκίνητο ακινητοποιείται ενώ στις 04:24:15 σβήνουν τα φωτά του.
  • Στις 04:28:30 παρατηρήθηκε ο οδηγός να εξέρχεται του αυτοκινήτου και στις 04:30:18 να ασχολείται με το εμπρός δεξί φανάρι.
  • Τέλος στις 04:30:34 παρατηρήθηκε τον οδηγό του αυτοκινήτου να ασχολείται με τον δεξί καθρέπτη.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024