Ελλαδάρα στην Στοκχόλμη με δύο δοκάρια και φουλ επίθεση
Τρομερή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στην Στοκχόλμη με δύο δοκάρια και 8-1 τελικές. Από τύχη στο 0-0 στο ματς.
Κυρίαρχη είναι η Εθνική ομάδα στην Στοκχόλμη, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που από τύχη την βρήκε στο 0-0.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι τελικές είναι 8-1 υπέρ της ομάδας του Φαν Σιπ, με 3-0 κόρνερ και υπέρ της την κατοχή. Στο πρώτο 45λεπτο η Ελλάδα έχει ένα ακυρωμένο γκολ με τον Μασούρα και δύο δοκάρια, ένα με τον άσο του Ολυμπιακού κι ένα σε κεφαλιά του Παυλίδη.
Πρόκειται για την κορυφαία ίσως εμφάνιση της Εθνικής ομάδας επί εποχής του Ολλανδού τεχνικού και θα έπρεπε να έχει προηγηθεί στο ημίχρονο. Κάκιστοι οι Σουηδοί που δείχνουν να τα έχουν χαμένα και να έχουν αιφνιδιαστεί από το παιχνίδι της Ελλάδας που δημιουργεί πολλά ρήγματα με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων.
- Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Επεισοδιακή η δίκη Κορκονέα στον Άρειο Πάγο
- Η Μπαρτσελόνα υπογράφει νέο 10ετές συμβόλαιο με τη Euroleague – Ακολουθούν Ρεάλ και Φενέρ
- Καραχάλιος για Καρυστιανού: «Την έχει μαγέψει η Γρατσία, την έχουν παγιδέψει με τους αστρολογικούς χάρτες»
- Σε δίκτυο φορέων για την διαχείριση σοβαρών φαινομένων που απειλούν τα παιδιά εντάχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας
- Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τόσος χαμός μόλις για 0,05% ανάπτυξη;
- Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Ο «τελικός πρόκρισης» του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA



