Άρης – Στη Θεσσαλονίκη ο Χαΐροβιτς
Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι του στην Αυστρία και θα παραβρεθεί στην απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο.
Ο Ιζέτ Χαϊροβιτς επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, μετά το διήμερο ταξίδι του στην Αυστρία, θα δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου και θα τεθεί στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.
Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο προπονητής του Άρη και επισκέφτηκε την Βιέννη μαζί με την σύζυγο του.
Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει και την επιστροφή των διεθνών Τζέγκο, Μπράμπετς και Σούντγκρεν, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Διαφορετική είναι η περίπτωση του Καμαρά, που θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Μαυριτανίας με την Τυνησία, όλα, όμως δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Λαμία.
- Καιρός: Στο «ψυγείο» η Βόρεια Ελλάδα – Με καθυστέρηση χτύπησε το κουδούνι σε σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία ζητούν οι παθολόγοι
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά


