
Συμπέθεροι από τα Τίρανα – «Απευθείας σύνδεση» με τον δήμαρχο Κουδουναρίου
Ο Περικλής Μπακλάφας είναι «ο ικανότερος όλων»!
Μοναδικές στιγμές γέλιου υπόσχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA με την κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».
Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έρχονται στο νέο πρόγραμμα του MEGA για να μας θυμίσoυν από ποια υλικά χρειάζεται να είναι φτιαγμένη μια δυνατή κωμική σειρά. Ένα σπιρτόζικο σενάριο, που μπλέκει τις παρεξηγήσεις με το σουρεαλισμό και τις συγκρούσεις με τις αντιφάσεις. Και φυσικά, το πιο δυνατό καστ ηθοποιών με περγαμηνές στην κωμωδία, οι οποίοι πλαισιώνονται από νέους ταλαντούχους συναδέλφους τους.
Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο MEGA συμβαίνουν στο Κουδουνάρι, μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας.
Οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.
Ο Πάνος Σταθακοπουλος, πέντε μέρες πριν την πρεμιέρα της σειράς, υποδέχεται τις κάμερες του Mega στο φανταστικό χωριό Κουδουνάρι και μιλά ως δήμαρχος, φυσικά!
Δεν παραλείπει να παραπονεθεί και για την γυναίκα του,την Λίτσα, η οποία του χαλά συνεχώς τα σχέδια.
Απολαύστε τον:
- Η Ρόδος στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού διαλόγου για το μέλλον των Περιφερειών
- «Καμία απειλή για τη δημόσια υγεία», απαντά το Νοσοκομείο Αττικόν για τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας
- «Η Λίβερπουλ είναι πιο κοντά στον Κουλιεράκη»
- Ζυρίχη: Τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν «από άνδρα που φώναζε Αλλάχ Ακμπάρ» σε ελβετικό σταθμό
- Ώρες εργασίας: Πρωταθλήτρια στην ΕΕ η Ελλάδα – Δουλεύουμε σχεδόν 4 ώρες πάνω από τον μέσο όρο
- H τεχνητή νοημοσύνη γίνεται εργαλείο κυβερνοεγκλήματος



