Στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τη Δευτέρα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών
Θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, και θα ενημερωθεί για το συνολικό έργο του Λιμενικού Σώματος, την υπεράσπιση των θαλασσίων συνόρων και την πορεία του μεταναστευτικού
Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθεί, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Gerald Darmanin.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, και θα ενημερωθεί για το συνολικό έργο του Λιμενικού Σώματος, την υπεράσπιση των θαλασσίων συνόρων και την πορεία του μεταναστευτικού.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.
Η επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, στον απόηχο της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, αλλά και των συνεχιζόμενων τουρκικών απειλών και προκλήσεων.
- Αδ. Γεωργιάδης: Υπουργός Υγείας και… παραπληροφόρησης – Το fake βίντεο που ανέβασε με «πανηγυρισμούς στη Βενεζουέλα»
- Στη ρώσικη ρουλέτα προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, έβγαλε νοκ άουτ τον Ατρόμητο και πάει στο Καραϊσκάκη – Αποκάλυψη ο Μοναστηρλής
- Πώς συνέβη η τραγωδία στις Σέρρες – Ο 17χρονος ξεψύχησε στα σκαλιά του υπογείου
- Ξαφνική βροχόπτωση στην Αθήνα – Σε τροχιά κακοκαιρίας η χώρα
- Αντίο Μανχάταν — Αυτή η υποτιμημένη περιοχή είναι η πιο συναρπαστική της Νέας Υόρκης
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ



