Πρόεδρος ΕΝΙΘ για τον διοικητή του «Γεννηματάς» – Ασκούσε τρομοκρατία και λεκτική βία – Διέλυσε το νοσοκομείο
Διέλυσε το νοσοκομείο, ανέφερε.
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον του Διοικητή του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ο οποίος παραιτήθηκε μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), Δάφνη Κατσίμπα, η οποία επίσης εργάζεται και στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Μιλώντας στο grtimes, με αφορμή την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξιστική συμπεριφορά και υποτιμητικό λόγο, η κα. Κατσίμπα έκανε λόγο για τρομοκρατία και λεκτική βία που ασκούσε ο διοικητής «σε τέτοιο βαθμό που οι εργαζόμενοι προσέρχονταν απρόθυμα στο νοσοκομείο».
«Σε κάθε περίπτωση, εάν αληθεύει το γεγονός και αποδειχτεί δικαστικώς η καταγγελία δεν πρόκειται μόνο για ένα καταδικαστέο γεγονός, αλλά και για ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό» τόνισε αρχικά η πρόεδρος της ΕΝΙΘ και πρόσθεσε ότι «η ρατσιστική και σεξιστική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες, είναι απαράδεκτη και κάτι που έχουμε καυτηριάσει επανειλημμένα».
Διέλυσε το νοσοκομείο
Συμπλήρωσε δε ότι «ο συγκεκριμένος διοικητής, ουσιαστικά διέλυσε το νοσοκομείο, φέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο στους εργαζόμενους, στους οποίους ασκούσε τρομοκρατία και λεκτική βία σε βαθμό που προσέρχονταν απρόθυμα πλέον στο νοσοκομείο για δουλειά».
Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, δεν παρέλειψε να καταφερθεί και εναντίον της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «στις καταγγελίες για διάλυση του νοσοκομείου από το εν λόγω κύριο, εδώ και δύο χρόνια, αρνήθηκε να απαντήσει. Τώρα, ευαισθητοποιήθηκε να ζητήσει την παραίτησή του, προφανώς επειδή το θέμα πήρε δημοσιότητα».
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
- Πεύκη: Εξουδετερώθηκε η οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκε παρέα παιδιών



