Ελένη Μενεγάκη – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Γιώργο Αλκαίο
Τι της εκμυστηρεύτηκε ο τραγουδιστής το καλοκαίρι στη Μήλο
Αναφερόμενη στις διακοπές του καλοκαιριού της η Ελένη Μενεγάκη έκανε και μια αποκάλυψη που ομολογουμένως μας ξάφνιασε.
Η πανέμορφη παρουσιάστρια πέρασε μέρος των διακοπών της στη μαγευτική Μήλο – και εκεί συναντήθηκε με τον Γιώργο Αλκαίο, αφού έμεινε στο ξενοδοχείο που διατηρεί στο υπέροχο κυκλαδονήσι.
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε:
«Το ξενοδοχείο του Γιώργου Αλκαίου είναι υπέροχο. Έμεινα φέτος με τα παιδιά μου και πέτυχα και καλό καιρό στο Αιγαίο. Πήγαμε στην φανταστική Μήλο και έμεινα στο ξενοδοχείο του και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Πέρασα ωραία και εγώ και τα παιδάκια μου. Το ξενοδοχείο του είναι πάνω στο νερό. Η Μήλος έχει ωραίες θάλασσες και είναι ωραία να τις γυρνάς όλη, δεν είναι να μένεις σε ένα σημείο…»
«Μιλώντας μαζί του, που δεν θα σας πω τι είπαμε, μου εξήγησε πως και σκέφτηκε πριν κάποια χρόνια ότι το επάγγελμά μου είναι αυτό το αγαπώ, η μουσική δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου και την ψυχή μου, αλλά σε εκείνη τη φάση της ζωής μου, θέλησα να κάνω αυτό… και πολύ μου άρεσε που το έκανε…»
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Κυριακής
- Αστυνομικοί στην Πάτρα έσπασαν την πόρτα για να σώσουν γυναίκα που ξυλοκοπείτο άγρια από τον άνδρα της
- Ηλιόσποροι: Το μικρό σνακ με τη μεγάλη δύναμη
- Καιρός: Βροχερό σκηνικό με υψηλές θερμοκρασίες – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
- Κριστιάνο, ο «Μίδας» του παγκόσμιου αθλητισμού
- ΔΕΘ: Έρχεται παράταση μέτρων στήριξης






