Ο Τομ Μπρέιντι έγραψε ιστορία
Ο Τομ Μπρέιντι συνεχίζει να γράφει ιστορία και να επιβεβαιώνει πως είναι ο κορυφαίος quarterback όλων των εποχών.
Ο Τομ Μπρέιντι ανέβηκε στην πρώτη θέση των passing yards όλων των εποχών του NFL, κατά την επιστροφή του στην Μασαχουσέτη, για το ματς κόντρα στους Πάτριοτς το βράδυ της Κυριακής (03/10).
Ο Μπρέιντι, ολοκλήρωσε μια πάσα 28 γιαρδών στον συμπαίκτη του στους Τάμπα Μπέι Μπακανίρς, Μάικ Έβανς, με λίγο περισσότερο από έξι λεπτά να απομένουν στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο για να περάσει τον Ντρου Μπρις (80.358) κατά μία γιάρδα.
Ο έμπειρος άσος, άρχισε την αναμέτρηση με 80.291 γιάρδες και χρειαζόταν 68 για να περάσει τον Μπρις. Είναι στη δεύτερη σεζόν του με τους Μπακανίρς αφού πέρασε 20 χρόνια στους Νιου Ινγκλάντ Πάτριοτς.
Η Τάμπα Μπέι κέρδισε τελικά με 19-17 και ο Μπρέιντι συμπλήρωσε 22 από τις 43 πάσες (269 γιάρδες) τελειώνοντας το παιχνίδι με 80.560 γιάρδες στην καριέρα του.
Ο Μπρις έπαιξε 20 σεζόν με τους Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς (2001-05) και Νιού Όρλινς Σέιντς (2006-2020). Κατέκτησε ένα Super Bowl με τους «Αγίους» τη σεζόν 2009 και έκανε 12 από τις 13 εμφανίσεις του στο Pro Bowl φορώντας την φανέλα της Νέας Ορλεάνης.
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»

