
ΜΜε μόλις 10,1 εκατομμύρια δολάρια μπορείτε να αγοράσετε το σπίτι που μεγάλωσαν τα παιδιά της Νταϊάνα
Αν θα θέλατε να ξυπνάτε το πρωί και να πέφτετε πάνω στον Πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα, το γειτονικό τους σπίτι στο Gloucestershire της Αγγλίας μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 10,1 εκατομμύρια δολάρια
Προς πώληση το αρχοντικό δίπλα από το σπίτι του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα για 10,1 εκατομμύρια δολάρια.
Το αρχοντικό χτίστηκε το 1844 και αγοράστηκε το 1980 από τον πρίγκιπα Κάρολο για να μείνει με την τότε γυναίκα του πριγκίπισσα Νταϊάνα. Εκεί μεγάλωσαν τα δυο τους παιδιά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι.
Μαζί με το ελισαβετιανής αρχιτεκτονικής αρχοντικό, ο αγοραστής θα έχει στην κατοχή του και ένα ακόμη κτίριο που ονομάζεται Farm End. Πρόκειται για ένα εξοχικό-αγροικία χτισμένο τον 17ο αιώνα τεσσάρων υπνοδωματίων. Το μικρότερο αυτό αρχοντικό, συνδέεται με το κεντρικό σπίτι μέσω μιας πτέρυγας που χτίστηκε το 1900 και χρησιμοποιούνταν σαν αίθουσα χορού.
Εξαιτίας της ιστορικότητας και των δύο κτιρίων, ο καινούριος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση, παρά μόνο εργασίες διατήρησης και αποκατάστασης.
Εκτός από τα 11 υπνοδωμάτια του κεντρικού σπιτιού, το αρχοντικό έχει ψηλές ξύλινες πόρτες σημαντικής αρχιτεκτονικής σημασίας, κατακόρυφα παράθυρα και πέτρινα πατώματα.
- Ο Εβρά διαπρέπει και στο «γήπεδο» των επιχειρήσεων
- «Super Mario Galaxy» – Μια ταινία χειρότερη από την τεχνητή νοημοσύνη
- Le Monde: Η συντηρητική ελληνική κυβέρνηση κλυδωνίζεται από τα σκάνδαλα – Ανασχηματισμός έκτακτης ανάγκης
- Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
- Ισπανία: Η σιδηροτροχιά όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα είχε σπάσει μια μέρα πριν το θανατηφόρο δυστύχημα
- Παναθηναϊκός: Πρωτοκλασάτο «6» και Τριάντης για τη μεσαία γραμμή





