Λέσβος – 53χρονος ιερέας εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο Lesvos Runners
Ο ιερέας Νικόλαος Καστρινός, φορώντας το ράσο, διένυσε μια απόσταση 10,5 χιλιομέτρων στη Λέσβο.
Εντυπωσίασε ο ιερέας Νικόλαος Καστρινός με τη συμμετοχή του σε σκυταλοδρομία στη Λέσβο. Φορώντας το ράσο, ο ιερέας συμμετείχε στη σκυταλοδρομία που διοργάνωσαν οι Lesvos Runners και έδειξε ότι μπορεί να συνδυάσει την ιδιότητά του με τον αθλητισμό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στα 53 του χρόνια διένυσε μια απόσταση 10,5 χιλιομέτρων, εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του, ενώ μετράει αρκετές συμμετοχές σε παρόμοιες διοργανώσεις.
Ποιος ο στόχος των Lesvos Runners
Η διαδρομή των 320 χιλιομέτρων της σκυταλοδρομίας που διήρκεσε δύο ημέρες, ένωσε τα σημαντικότερα εμβληματικά γεωλογικά τοπία της Λέσβου. Η φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός και να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού.
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)


