Κυπαρισσία – Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για τον φόνο της Μόνικα Γκιους
Το έγκλημα στην Κυπαρισσία είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Στον εισαγγελέα σήμερα ο κατηγορούμενος.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας στην Καλαμάτα κρατείται εδώ και λίγες ώρες ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του που βρέθηκε θαμμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία.
Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης από την Ολλανδία, σε εκτέλεση του εκδοθέντος Διεθνούς Εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.
Σήμερα στον εισαγγελέα
Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, σήμερα το πρωί αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του εισαγγελέα Καλαμάτας που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δια του συνηγόρου υπεράσπισης του, δικηγόρου Βασίλη Νουλεζα, θα ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.
- Η Παρτιζάν διασύρθηκε από τη Μακάμπι και αποδοκιμασίες κατά πάντων από την εξέδρα
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους
- Πότε «σπάει» ο μύθος του Άγιου Βασίλη και τι σημαίνει αυτό για το παιδικό μυαλό;
- Γερμανία: Το ΥΠΕΞ προειδοποιεί όσους επισκέπτονται την Τουρκία – Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων
- Η Νιγηρία παρείχε τις πληροφορίες στις ΗΠΑ για την επίθεση – Θα ακολουθήσουν κι άλλα πλήγματα, λέει ο ΥΠΕΞ
- IFFHS: Ο Τουρπέν καλύτερος διαιτητής του 2025 (pics)


