Κίνηση στους δρόμους – «Κόλαση» ο Κηφισός – Μεγάλο μποτιλιάρισμα μετά το σοκαριστικό τροχαίο [Χάρτης]
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από το τροχαίο υπάρχουν δύο τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω σοβαρού τροχαίου στο ύψος της Πέτρου Ράλλη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από το τροχαίο υπάρχουν δύο τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση.
Το περιστατικό συνέβη στις 3:40 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο επιβάτες που κινείτο στη λεωφόρο με κατεύθυνση προς Πειραιά εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στα κιγκλιδώματα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.
Ευτυχώς τη στιγμή που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού.
Κίνηση στους δρόμους
Λόγω του τροχαίου, η Τροχαία έκλεισε την άνοδο του Κηφισού και χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για την απομάκρυνση του οχήματος και τον καθαρισμό του δρόμου.
Αυτή την ώρα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, ωστόσο υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα.
Στο «κόκκινο» όμως είναι η κίνηση και στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού, με τους οδηγούς να καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη υπομονή για να φτάσουν στους προορισμούς τους.
Η κίνηση στους δρόμους στις 09:00
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Το διεθνές «ναυάγιο» των ΕΠΟ και ΚΕΔ στη διαιτησία
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»

