Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στο Λεκανοπέδιο, καθώς σε πολλά σημεία τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν. Μεγάλο πρόβλημα στον Κηφισό

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία στους δρόμους της Αττικής με την κίνηση να χτυπάει «κόκκινο» σε πολλές οδικές αρτηρίες.

Ιδιαίτερο πρόβλημα παρατηρείται στον Κηφισό από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι το Περιστέρι, ενώ με δυσκολία κινούνται οι οδηγοί στη Μεσογείων, στη Κηφισίας, στη Βασιλίσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου και σε πολλές ακόμα οδικές αρτηρίες.

Ατυχήματα προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση

Το πρόβλημα στον Κηφισό είναι ιδιαίτερα έντονο και στην άνοδο και στην κάθοδο. Σύμφωνα με το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της περιφέρειας Αττικής, υπήρξε σύγκρουση οχημάτων στο ύψος του Ρέντη στην άνοδο του Κηφισού αλλά και δεύτερη σύγκρουση στην κάθοδο, ενώ προβλήματα υπήρξαν και από ένα ακινητοποιημένο όχημα στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Ακόμα μία σύγκρουση στην Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού δημιούργησε κυκλοφοριακό έμφραγμα μέχρι την οδό Αρκαδίας.

Συνολικά ωστόσο το πρόβλημα με την κίνηση είναι οξυμένο το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν εφαρμόζεται ο δακτύλιος, πολλοί περισσότεροι πολίτες χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους αντί για τα ΜΜΜ και μάλιστα τους τελευταίους μήνες είχαμε 70.000 επιπλέον πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr