Θεοδωρικάκος – Επιπλέον 100 περιπολικά τις νύχτες στην Αθήνα και 1.026 αστυνομικοί σε τμήματα
«Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού» επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Άλλα 100 περιπολικά, πλήρως επανδρωμένα, θα κυκλοφορούν τα βράδια στην Αθήνα από τις επόμενες ημέρες, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Από 1η Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα πλέον κα γίνεται πράξη να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά τις νυχτερινές ώρες στην Αττική. 00:00 με 6:00 τη νύχτα, 100 πρόσθετα στελεχωμένα περιπολικά θα περιπολούν στις γειτονιές» ανέφερε συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψη του στο ΑΤ Καλλιθέας.
Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε, επίσης, ότι από τη Δευτέρα ξεκινά η πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.
«Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού» κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: 5 γυναίκες που σημάδεψαν την ιστορία
- Εορτολόγιο 8 Μαρτίου: Ποιοι έχουν γιορτή σήμερα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]





