Κατερίνα Καραβάτου – «Είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό»
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες τώρα!» αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και στην απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους
Η Κατερίνα Καραβάτου λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη μίλησε για αυτό το δύσκολο διάστημα αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες τώρα!» αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και στην απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους.
Η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας στην κάμερα του Happy Day ανέφερε: «για όλη αυτή την κατάσταση δεν θέλω να μιλάω, να πω την αλήθεια. Ότι ήταν να πούμε, νομίζω ότι το είπαμε μέσα από την ανακοίνωση που βγάλαμε και έστειλε ο δικηγόρος μας. Είναι μια πολύ συνειδητή μας απόφαση αυτό για να προστατέψουμε τα παιδιά μας».
Η ίδια εξήγησε: «Με τον Κρατερό είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό. Ήταν μια αλλαγή την οποία νομίζω πως την είχα μεγάλη ανάγκη. Την ώρα που γίνεται η αλλαγή ζορίζεσαι. Μετά καταλαβαίνεις και γιατί έγινε και αισθάνεσαι καλύτερα και προχωράς πιο δυνατός μπροστά».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση το 2012 στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη
- Κυριάκος Βελόπουλος: Εθνικό παραλήρημα σε ζωντανή μετάδοση – Κολωνός, PSI, Tρόικα, Έπσταϊν και η Lady Gaga σε ρόλο έκπληξη
- Davis Cup: Έτοιμη η Εθνική για το tie με το Μεξικό – Το πρόγραμμα των αγώνων
- Οι διπλωματικές απαντήσεις είναι passé, γι’αυτό και ο Μαρκ Ράφαλο λέει στον Κέβιν Ο’Λίρι να «το βουλώσει»
- Μπλοκάκια: Πώς θα φορολογηθούν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Έρικ Λάμπρεχτς: Ο ελίτ διαιτητής του ντέρμπι στο Βέλγιο έχει λιγότερα ματς από τον VAR και τον AVAR!


