Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση γνωστής δημοσιογράφου – «Έχω καρκίνο και δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ»
Όπως είπε η ίδια σε βίντεό της, αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση που της «κόστισε» επτά μήνες.
Συγκλονίζει η Αριάδνη Γερασιμίδου με τον Γολγοθά που ανεβαίνει.
Η γνωστή δημοσιογράφος, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ του αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.
Μάλιστα, οι γιατροί την ενημέρωσαν πρόσφατα πως δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει.
Όπως αναφέρει στο βίντεο
«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο.
Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ.
Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο.
Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη
- Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους Βεστφαλούς, παρά το γκολ του Κουλιεράκη
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)

