Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Σοκάρει ο θείος του δράστη – «Η καθεμία πρέπει να σέβεται όσα της προσφέρουν»
«Η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας» δηλώνει προκλητικά ο θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο
Σοκαριστικές ήταν οι δηλώσεις του θείου 40χρονου γυναικοκτόνου από τη Ρόδο στην εκπομπή «Το Πρωινό» που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο πάνελ της εκπομπής.
Υποστηρίζοντας ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα – αν και ο ίδιος καταδικάζει τη βία – και πολλές φορές δεν είναι τα θύματα, όπως κατά κόρον παρουσιάζονται στις μέρες μας.
«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει.
Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας.
Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει πρέπει να την έχει λατρέψει» είπε αρχικά.
«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε.
Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα» συνέχισε.
Μαινόμενη η Φαίη Σκορδά έβαλε τις φωνές λέγοντας «παιδιά τι λέει ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία και να τον πιάσει. Το ακούσαμε;».
«Αυτές είναι οι απόψεις που γεννάνε γυναικοκτόνους» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-1: Φαβορί για το… σεντόνι οι Κόκκινοι Διάβολοι, ιστορική επίδοση του Μπρούνο Φερνάντες
- Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα του Νταϊάνα
- Αταμάν: «Μετά το καταστροφικό δεκάλεπτο, παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»
- LIVE: Λίβερπουλ – Τότεναμ
- Άγιος Θωμάς – Ολυμπιακός 0-11: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες, έκαναν το 12Χ12
- Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ μεγαλούργησε όταν εξέφρασε την αλλαγή – Υπάρχει το μεγάλο αίτημα για μια διαφορετική Ελλάδα

