Ελένη Μενεγάκη – Ξεκαρδιστικό βίντεο – Τους τρέλανε όλους με τις απορίες της για το Twitter
Η «Ωραία Ελένη» έχει μιλήσει πολλές φορές για τη χαλαρή της σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα
Τη νέα σειρά του MEGA «Κομάντα και δράκοι» σχολίασαν σήμρα στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.
Η σειρά έκανε χθες την πρεμιέρα της και αμέσως το Twitter την αποθέωσε – σε μεγάλο βαθμό και εξαιτίας των εξαιρετικών ερμηνειών του καστ.
Άλλωστε, αν ξέραμε κάτι για τη σειρά, αυτό ήταν ότι το «Κομάντα και Δράκοι» θα ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει αποδείξει ξανά και ξανά το ταλέντο του και έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από τη σειρά «Το Νησί».
Έτσι, όταν είχε ανακοινωθεί η νέα του δουλειά, όλοι σχολίαζαν ότι πρόκειται για μια επιστροφή στις παλιές καλές εποχές της ελληνικής μυθοπλασίας, που άλλωστε είχαν συνδεθεί εξ αρχής με το MEGA.
Το «Κομάντα και Δράκοι» ήταν ένα ρίσκο που πήρε το Megaλο κανάλι, ποντάροντας σε κάτι πραγματικά φρέσκο.
Και όπως όλα δείχνουν, το αποτέλεσμα δικαιώνει το Mega.
Πάντως την παράσταση έκλεψε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, καθώς εκτός όταν την ενημέρωσαν για τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter, εκείνη τρέλανε τους συνεργάτες της με αμέτρητες ερωτήσεις.
Άλλωστε, η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάλλον… χαλαρή σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα.
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ



