Πατέρας Βεζένκοφ – «Ο Σάσα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει στον Ολυμπιακό»
Ο πατέρας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Σάσο, μίλησε για τις συζητήσεις ανάμεσα στον Βούλγαρο παίκτη και τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως βρίσκονται σε καλό σημείο και ο ίδιος θέλει να μείνει.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Σάσα Βεζένκοφ, για την ανανέωση του συμβολαίου του Βούλγαρου φόργουορντ, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο σύμφωνα με τον πατέρα του παίκτη, Σάσο.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο πατέρας του Βεζένκοφ τόνισε πως ο Αλέξανδρος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει στους Ερυθρόλευκους καθώς νιώθει πολύ καλά εκεί.
Παράλληλα τόνισε πως έχει δουλέψει πολύ μέσα στο καλοκαίρι και πως το κλίμα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι εξαιρετικό.
Οι δηλώσεις του Σάσο Βεζένκοφ:
«Βεβαίως, είχαμε μιλήσει γι’ αυτό. Είναι λεπτομέρειες. Νομίζω δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει εκεί. Ο Αλέξανδρος δούλεψε καλά το καλοκαίρι. Νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό, το κλίμα είναι πολύ καλό».
- Οδηγός ονείρων: Μπορείς να «φτιάξεις» τη ζωή που θέλεις μέσα σε 90 ημέρες;
- Ακάθεκτη η κλιματική κρίση στην Ελλάδα: Ξηρασία, ακραίες βροχοπτώσεις, συρρικνωμένος Μόρνος, σπάνιες χιονοπτώσεις
- Τέιλορ Σουίφτ: Η νεαρότερη γυναίκα που μπαίει στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο αναγγέλλει «τριμερή» συνάντηση με Ουκρανία και ΗΠΑ στα ΗΑΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων


