Παναιτωλικός – Χωρίς τον Ζεστέντ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο 33χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δεν θα δώσει το «παρών» στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι (22/9, 18:15) με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Superleague.
Οι Κυανοκίτρινοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (21/9) υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και μετά το τέλος της προπόνησης ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Σε αυτή δεν συμπεριελήφθη ο Ζεστέντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης οι Μελίσσας, Λιάβας, Περέιρα και Μπακαδήμας.
Την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής.
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
- Ρέξαμ – Τσέλσι 2-4: Τα… χρειάστηκαν οι «μπλε», προκρίθηκαν δύσκολο στους «8» του FA Cup
