Νίκος Κουρής – «Έχω 28 χρόνια στη δουλειά, είναι πολλά τα ποδάρια της κακοποίησης»
Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής μίλησε στη Μάρτζυ Λαζάρου από το πλατό του «Δες και βρες» για λογαριασμό του «Love It».
Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής μίλησε στη Μάρτζυ Λαζάρου από το πλατό του «Δες και βρες» για λογαριασμό του «Love It».
Το τηλεπαιχνίδι
«Είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ, το απολαμβάνω. Είναι και για μένα μια αποκάλυψη. Βοηθάνε και οι άνθρωποι που κάνουν την εκπομπή να έχω καλή διάθεση.
Αρχικά απόρησα όταν μου το πρότειναν. Τα “όχι” χτίζουν ταυτότητα και χαρακτήρα, μπορούν να σου καταστρέψουν την καριέρα. Γιατί αυτό που αποκλείεις μπορεί να μην είναι καλό που το αποκλείεις» είπε.
Ελληνικό #MeToo
«Αυτό που συμβαίνει στο θέατρο είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει να μας μάθει όλους κάτι κι ας μην είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα.
Θα ήθελα για μένα να είμαι πιο ευαίσθητος και πιο προσεκτικός με τους ανθρώπους, συνολικά.
Όλοι έχουμε ένα καινούριο όριο.
Έχω 28 χρόνια στη δουλειά, είναι πολλά τα ποδάρια της κακοποίησης. Και μένα μου έχουν τύχει πολλά πράγματα στη διαδρομή μου και έκανα τις επιλογές μου».
Δείτε το βίντεο
- Χορός, ρυθμός και ζωντάνια στην εντυπωσιακή Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά στο Βεάκειο Θέατρο
- Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το Final Four
- Τσουκαλάς: Το κόμμα Τσίπρα μοιάζει περισσότερο με προϊόν μάρκετινγκ παρά με μία νέα πολιτική πρόταση
- Αγίου Πνεύματος: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας το τριήμερο – Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 μέτρων
- Στενά του Ορμούζ ή αλλιώς Συμπληγάδες – Ο Τραμπ δεν έχει εύκολο τρόπο να τελειώσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Ιρανικά ΜΜΕ: Τι περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» – Άνοιγμα του Ορμούζ, απόσυρση αμερικανικού στρατού

